Αξεσουάρ αυτοματισμών

To Τηλεχειριστήριο ProfelmNet PSD-36T, έχει τέσσερα κουμπιά για αποθήκευση έως και τεσσάρων πορτών. Είναι σταθερού κωδικού 12-bit στα 433.92 MHz. Είναι σταθερό, ανθεκτικό και καλαίσθητο. Κατάλληλο για αυλόπορτες, γκαραζόπορτες, ρολλά κτλ

Τιμή με φπα: 14,88 €

Τηλεχειριστήριο 4 πλήκτρων, κυλιόμενου κωδικού, Motorline FALK-B για μοτέρ γκαραζοπορτών οροφής Evo-60 και Evo-100. Περιέχει 2 μπαταρίες Lithium CR2016 και είναι κατάλληλο για λειτουργία σε θερμοκρασίες από -20°C ως +70°C.

Διαστάσεις: 64x32mm

Τιμή με φπα: 23,56 €

Πομπός ασύρματου τηλεχειρισμού (τηλεχειριστήριο) 433.92 MHz κυλιόμενου κωδικού, τύπου SM50P, της εταιρείας AUTOTECH για χρήση με τους αντίστοιχους δέκτες της ίδιας εταιρείας. Κατάλληλο για τα μοτέρ συρόμενα, ανοιγόμενα, ρολών και γενικά κάθε αυτοματισμό πόρτας που έχει τον αντίστοιχο δέκτη ή πινακοδέκτη AUTOTECH.

Τιμή με φπα: 14,88 €

Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα όσα τηλεχειριστήρια θέλετε για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας. Συμμορφούμενο με τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές και κατάλληλο για όλους τους μηχανισμούς Bernal. Έχει 4 κουμπιά για τηλεχειρισμό 4 διαφορετικών πορτών.

Τιμή με φπα: 29,14 €

Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα όσα τηλεχειριστήρια θέλετε για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας

 • Συμμορφούμενο με τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές
 • Κατάλληλο για όλους τους μηχανισμούς Mhouse
 • Κωδικοποίηση κυλιόμενου κωδικού για μέγιστη ασφάλεια
 • Με 4 κουμπιά για διαφορετικές λειτουργίες στην ίδια πόρτα ή για τηλεχειρισμό διαφορετικών πορτών
Τιμή με φπα: 35,28 € (37,00 €)

Μπορείτε χρησιμοποιώντας αυτό το είδος να εγκαταστήσετε το κιτ που έχετε αγοράσει σε πόρτα με μεγαλύτερο μήκος από αυτό που έχει προβλεφθεί στο κιτ. Κάθε κομμάτι έχει μήκος 1 μέτρο και η τιμή μονάδας αναφέρεται στο μέτρο.

Όλα τα κιτ αυτοματισμών για συρόμενες γκαραζόπορτες περιλαμβάνουν κρεμαγιέρα οπότε θα χρειαστεί να αγοράσετε αυτό το είδος μόνο αν η πόρτα σας έχει μεγαλύτερο μήκος από αυτό που πειλαμβάνεται στο κιτ. Γενικά πρέπει να υπολογίζετε ότι το απαιτούμενο μήκος κρεμαγιέρας είναι 40 εκατοστά μεγαλύτερο από το καθαρό άνοιγμα της πόρτας.

Τιμή με φπα: 8,68 € (10,00 €)

Μπορείτε χρησιμοποιώντας αυτό το είδος να εγκαταστήσετε το κιτ που έχετε αγοράσει σε πόρτα με μεγαλύτερο μήκος από αυτό που έχει προβλεφθεί στο κιτ.

 • Ισχυρή μεταλλική καρδιά έχει καλυφθεί με πλαστικό έτσι που να εξασφαλίζει ταυτόχρονα αθόρυβη και αξιόπιστη λειτουργία
 • Κάθε κομμάτι έχει μήκος 1 μέτρο.

Όλα τα κιτ αυτοματισμών για συρόμενες γκαραζόπορτες περιλαμβάνουν κρεμαγιέρα οπότε θα χρειαστεί να αγοράσετε αυτό το είδος μόνο αν η πόρτα σας έχει μεγαλύτερο μήκος από αυτό που πειλαμβάνεται στο κιτ. Γενικά πρέπει να υπολογίζετε ότι το απαιτούμενο μήκος κρεμαγιέρας είναι 40 εκατοστά μεγαλύτερο από το καθαρό άνοιγμα της πόρτας.

Τιμή με φπα: 8,07 € (10,00 €)

IR φωτοκύτταρα ασφαλείας, τύπου EVO-PH1 για χρήση με τους περισσότερους μηχανισμούς αυτοματοποίησης θυρών. Αποτελούνται από έναν πομπό (TX) και ένα δέκτη (RX) και είναι ικανά να λειτουργήσουν σε απόσταση έως και 40 m μεταξύ τους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Τάση λειτουργίας: 12 ή 24 V DC, 12 ή 24 V AC
 • Μέγιστη απόσταση πομπού-δέκτη: 40 m
 • Μέγιστο ρεύμα επαφών διακόπτη: 1 Α στα 24 V DC
 • Ρεύμα λειτουργίας πομπού: 25 mA
 • Ρεύμα λειτουργίας δέκτη: 35 mA
Τιμή με φπα: 22,32 €

Στοπ ανοιχτής θέσης για ανοιγόμενες αυλόπορτες. Μπορούν να συναρμολογηθούν με τρόπο που να προκύπτουν 3 διαφορετικές γεωμετρίες εγκατάστασης.

Τιμή με φπα: 21,08 €

Το στοπ τοποθετείται στο σημείο όπου συναντιούνται τα δύο θυρόφυλλα. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ότι κανένα από τα δύο θυρόφυλλα δεν μπορεί να ξεπεράσει την κλειστή θέση, άσχετα με το ποιό από τα δύο φύλλα έχει πατήσει πρώτο στο στοπ.

Τιμή με φπα: 14,88 €

Πολύ οικονομικός, εμφανίσιμος και εύκολος στην εγκατάσταση φανός που λειτουργεί με τάση 230 VAC από τον πίνακα του αυτοματισμού. Το αναβοσβήσιμο του φανού μπορεί να γίνεται άμεσα από τον πίνακα ελέγχου του αυτοματισμού.

Τοποθετείται κοντά στις αυτόματες πόρτες ώστε να γίνεται αντιληπτή η κίνηση της και να ειδοποιούνται οι διερχόμενοι. Ιδιαίτερα κατάλληλος σε αυτόματες πόρτες που έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτοκινητόδρομο.

Τιμή με φπα: 18,60 € (25,00 €)

Μηχανισμός αποσύμπλεξης της γκαραζόπορτας από την εξωτερική μεριά. Κατάλληλος για όλα τα μοτέρ οροφής.

Τιμή με φπα: 19,15 €

Ηλεκτρική κλειδαριά για δίφυλλη ή μονόφυλλη ανοιγόμενη αυλόπορτα ή γκαραζόπορτα. Με αντίκρυσμα δαπέδου ή τοίχου και 3 κλειδιά. Κουτιαστή, με περιστρεφόμενη γλώσσα, διπλό πηνίο ενεργοποίησης και ρυθμιζόμενη θέση εξωτερικού κυλίνδρου. 

Κλειδώνει μηχανικά με το κλείσιμο της πόρτας. Ξεκλειδώνει ηλεκτρικά (πχ, με ηλεκτρικό σήμα 12 VAC από τον πίνακα ελέγχου του αυτοματισμού κατά το άνοιγμα). 

Εναλλακτικά (πχ, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος), ξεκλειδώνει με κλειδί, και από τις δύο πλευρές της πόρτας. Αντοχή σε κάθετη φόρτιση: τουλάχιστον 640 Kg.

Τιμή με φπα: 63,24 € (73,00 €)

Μοτέρ πορτών με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών

Αποκτήστε όλα τα προϊόντα μας με την πιστωτική σας κάρτα.

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 210.555.1680 για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνια

Doorado Οδός ξηροπήγαδου
Μάνδρα Αττικής 19600


τηλ 2105558784
τηλ 2105551680
φαξ 2105551623
doorado@gmail.com